Hjemmeside opbygning

WECALLIT tilbyder assistance til etablering af professionelle hjemmesider og webshops til små og store danske virksomheder. Ved projekter der involverer større hjemmesider, tager vi gerne et indledende møde med jer, hvorefter vi kan færdiggøre projektet samt yde support af hjemmesiden pr. telefon efterfølgende.

Smartphones bliver fortsat brugt mere og mere. Generelt kommer 67 % af trafikken på nettet fra vores tablet eller telefon. Derfor er det yderst vigtigt, at I som virksomhed får udviklet en brugervenlig og professionel hjemmeside – som tilpasser sig alle skærmstørrelser.

Når I får udarbejdet en ny hjemmeside hos WECALLIT, samarbejder I altid med en webudvikler, som sørger for at rapportere til Jer jævnligt, samt kontinuerlig gennemsigtighed igennem hele forløbet. Dette er faktisk en af vores kerneværdier.

  • Mobil optimeret
  • Support
  • Brugervenligt System
  • Backup
  • Personlig rådgivning
  • Skræddersyet – så den passer til dig og din virksomhed.
  • Engangsbetaling

Hos WECALLIT ønsker vi, at vores kunder føler, at de er en del af processen.
Vores proces for hjemmeside opbygning er som følgende:

1. Indledning
Vi tager os tid til at forstå din virksomheds koncept. Dette gøres som udgangspunkt altid pr. telefon. Det vigtigste er at få skabt et så godt udgangspunkt som muligt.

2. Opsætning
Efter modtagelse af råmateriale fra dig, såsom billeder og tekst, påbegynder vi opsætningen af hjemmesiden. Vores webudviklere vil lave et hjemmeside layout efter dine ønsker.

3. Tilretning
Der skal som regel tilrettes i forhold til det første udkast. Rettelserne vil foregå i tæt dialog med dig, hvor du kan komme med feedback og ønsker til hjemmesiden.

4. Lancering
Når du er tilfreds med udseendet på din nye hjemmeside er næste skridt at få lanceret siden. Ejerskabet af siden vil blive overdraget til dig og du står nu med din nye hjemmeside.

Vores priser starter fra KUN 1.500 DKK. Kontakt os nu og få et specialtilbud, som er skræddersyet efter dine behov.

Menu